fredag den 3. juli 2009

Full Figured Fashion Week 09


Fashion Week er kendt over hele verden for dens succes med at præsentere fantastiske couture kollektioner fra dyre designere. For første gang nogensinde er uafhængige modedesignere, forhandlere, eventmakers, modeller og plus size industrien gået sammen, og i sidste weekend blev den første Full Figured Fashion Week (FFFWeek) afholdt i NYC.

I USA estimeres det at der er 40 millioner kvinder der er større end str. 14 (US) og som tilsammen bruger over $25 milliarder på tøj om året. Derfor er det også på høje tid at der sættes fokus på denne målgruppe og lade designere verden over vise hvad de kan kreere til kurvede kvinder.
Formålet med FFFWeek er at sætte fokus på mode til kurvede forbrugere, og øge den økonomiske udvikling inden for områder vedrørende plus size fashion. Arrangørerne bag denne event er bl.a. designere, forhandlere og modeller og målet er at fremhæve det bedste inden for både detailhandel, uafhængige talentfulde designere, modeller og stylister, for plus-size forbrugeren.

Gwen DeVoe er event manageren bag FFFWeek, hun er selv tidligere plus size model og er nu specialiseret i at lave events inden for plus size industrien, dette inkluderer bl.a. træning og managing af plus size modeller.

Gwen DeVoe udtalerIt is time for designers, retailers, boutique owners and businesses with an interest in the plus size market to combine their resources and their talents to create a memorable event that will rival all other Fashion Weeks. We are uniquely qualified to make this event a success because we work directly with plus size consumers and know what they want. They want great fitting, fashionable clothing that is readily available in stores and online. The plus size consumer is a loyal consumer and because quality fashion items are so hard to find, they will be loyal to brands that they like.”
FFFWeek er ikke kun en mulighed for uafhængige designere for at vise deres kollektioner for et bredere publikum, det er også en mulighed for plus size (eller real size) modeller for at slå igennem på runway’en.

Inden FFFWeek blev afholdt arrangerede Gwen DeVoe en model-search for at finde ansigtet udadtil. Vinderen, og FFFWeek cover model, er den smukke Teslyn Butler som var den heldige blandt 44 andre deltagere.
Det blev forventet at der blandt publikum ville være over 1500 plus size modeentusiaster sammen med, modeller, butikker, forhandlere og diverse medier. Der er ikke kommet så mange billeder ud endnu, men her er et par af de skønne kreationer vi har kunne finde frem til. Er der nogen der kan fortælle os navnet på disse smukke kvinder? Vi skal selvfølgelig nok poste flere indlæg så snart der kommer en masse skønne billeder!


1 kommentarer:

Susie sagde ...

Som sagt; En rigtig god ide med jeres blog. Jeg håber den får en masse opmærksomhed:). Skulle I have lyst til at smutte forbi min blog, er i velkommene:)

Susie
stylemeupplease.blogspot.com

Send en kommentar