onsdag den 25. august 2010

Lækkert træningstøj til plus size kvinder

Det kan være en udfordrende opgave at gå ind i en sportsbutik og finde træningstøj, hvis man er mere end en størrelse 42. Mange af de populære mærker som Nike og Adidas mangler et vigtigt marked, og det er desværre ikke alle butikker der er lige gode til at tage tøj hjem i store størrelser. Mange plus size kvinder ender derfor med at slæbe sig til fitness i en kedelig standard bomulds t-shirt. Det vil vi på FFF gerne slå et slag for ikke er nødvendigt. For det første føles det bare bedre at have pænt tøj på - selv når man træner, og for det andet er det meget mere behageligt med tøj i det rigtige materiale når man sveder - bomuld bliver jo gennemblødt efter 15 minutter på spinningcyklen.

Der findes heldigvis mærker som tilgodeser os med former og som ikke er interesserede i en meget stram str. 42 cykeltrøje som maser vores bryster til ukendelighed og besværliggør vejrtrækningen. Vi har før rost mærket Carite, og gør det gerne igen da de efter vores holdning er det førende mærke indenfor pænt sportstøj til plus size kvinder.

Carite føres desværre ikke i alle butikker, men vi har lagt mærke til at flere og flere butikker er begyndt at få det hjem. Hvis du vil vide om der er en cariteforhandler i nærheden af dig kan du bruge deres storefinder lige her.
Vi har lavet en lille samling af Carites nuværende kollektion, som vi ikke havde noget i mod at træne med her i efteråret.

Photobucket
Photobucket
Carite laver tøj til både løb, spinning, dans og andet fitness, så der bør helt sikkert være noget imellem som passer til det sport du dyrker. Deres plussize kollektion går op til størrelse 50. De laver også sportsbh'er, men disse stopper ved F-skålen, og der findes jo lækre fashionistaer som gerne så de lige var en tand større.
Men ladies, det har vi også løsningen på.

Photobucket
Mærket Purelime laver også træningstøj, og de har bl.a. lavet en compression bra som giver super støtte under sport. Den er desuden testvinder hos iform. Den fås lige fra str 65B til 100J, så der burde være noget for de fleste.  Det bedste af det hele? Vi har før set sportsbh'er til langt over 500 kr, men denne fra Purelime kan du købe lige her for 360 kr.

Et sidste tip vi vil dele er for de fashionistaer som er mere end størrelse 50. På denne danske side finder du sportstøj op til str. 8xl, de har et udvalg af både t-shirts, bukser, tanktops og sportsbh'er.

Til sidst vil vi bare ønske jer allesammen god træning! Har i gode tips til hvor man kan købe lækkert sportstøj i plus size, så send os gerne en mail på skinnywithextra@gmail.com.

0 kommentarer:

Send en kommentar