fredag den 3. juli 2009

Fokus: Carite træningstøj i plus size





Det er ingen hemmelighed at motion er godt for vores velvære, men hvem siger man ikke kan være smart selv om man er curvy?
Mange mærker har stor mangel på træningstøj i større størrelser, men et af de mærker der har gjort noget ved dette er Carite som har designet sportstøj i mere end 70 år. Et af deres koncepter er at der skal være et fit til enhver kropstype, hvorfor de har delt deres kollektion ind i tre forskellige fits: Tight, Comfort og Loose.

Carite har en plus size kollektion, hvor de laver tøj op til størrelse 50. Carite tilbyder de samme modeller i både størrelse 36 og i 50, og tilpasser fittet således at det passer individuel størrelse og form. Det gør de ud fra deres erfaring der siger at piger i str. 36 foretrækker en top skal være kortere og strammere, end en pige i str. 50 som foretrækker et fit der er lidt længere og løsere.
Vi har udvalgt nogle af deres modeller som går fra str. 36-50 og som vil sikre at du ikke komme til at ligne en sæk kartofler i en slidt logo t-shirt. De er smarte, komfortable og du vil stråle ligeså meget som alle de andre i dette tøj. Og ladies, husk nu en god sports bh og gode sko er ALLE pengene værd!


1. Ignis Tee, fås også i blå.
2. 2-Way Stretch Shorts, fås også i grå og grøn.
3. Instinct Jacket, fås også i sort.
4. Imperia Tee, fås også i lilla.
5. Underwear Bra, str. 75-90 B/C, str. 75-90 D/E og str. 80-85F, fås også i sort.
6. Ironic T-shirt, fås også i lilla og blå.
7. Alison Pants
8. In Top, fås også i blå og rød.
9. Capri Pants
Carite har desværre ikke en online butik, men sælges flere steder i Danmark. Du kan se om mærket sælges i næheden af dig på deres storefinder som du finder her. Desuden kan du se hele deres plussize kollektion her.

0 kommentarer:

Send en kommentar