mandag den 17. maj 2010

Billig solcreme og andre produkter


Kvinder har en sjov tendens til at knytte sig til bestemte produkter, som fx mascara. Once a winner, always a winner. Måske har mænd det på samme måde med værktøjsmærker? .. Ikke desto mindre så kan vi nok formode, at tendensen med at knytte sig til et produkt ikke kun stopper ved makeup, men også hårprodukter, neglelak og sidst men ikke mindst cremer. (Der findes sikkert 1000 andre ting vi aldrig kunne drømme om at skifte ud med et andet mærke)

Der er bare det ved det, at disse produkter man forelsker sig i, oftest ikke er helt billige. Vi kommer derfor med et lille tip til landets kvinder, som føler sig modige nok til at kaste sig over noget nyt.

I butikken TIGER, også kendt som "10'eren" har de et bredt udvalg af produkter under kategorien "personlig pleje". Størrelsen af udvalget afhænger selvfølgelig af butikkens størrelse, men for eksempel ved Kultorvet i København, meget tæt på Nørreport Station, ligger der en TIGER på 2 etager. Butikken er delt lidt op, og i den ene afdeling finder du alle 'pigeprodukterne' som kan garantere en en kurvfuld med ting der ikke stod på sedlen.
Ikke desto mindre, så har de nogle rigtig lækre produkter fra 10-20kr. Personligt har vi testet Avocado cremerne, alm. creme, gel, fod creme, håndcreme og det nyeste er en body lotion der hedder "honey". Udover de almindelige cremer kan du også få sæsonvarer som fx solcreme til en 20 pr. stk. De har fra en faktor 6 - 30 (hvis vi husker rigtigt) ..


Der er enormt mange penge at spare hvis man finder en creme der føles rigtig for en. Specielt med solcremen er der penge at hente ind, da en apoteks creme ligger mellem 60-150kr. Faktum er, at en solcreme ikke behøver være fra apoteket af for at være god, men det er selvfølgelig altid en god idé at teste produktet inden man kaster sig ud i bikinien på en varm sommerdag ;)
Vi har også testet solcremen med faktor 6 og kan fortælle at den hverken lugter underligt, klistrer for lidt eller for meget, er for vandet eller for fed, men bare lige tilpas.


Bliver du skuffet over cremen kan man sige at du kun har mistet en 20'er, og er den erfaring rigere. Men ingen dårlige udtalelser vedrørende produkterne fra vores side af.

Er du interesseret kan du se et lille udvalg af deres produkter på hjemmesiden.

0 kommentarer:

Send en kommentar