tirsdag den 18. maj 2010

Ingen smalle steder; Sascha Dupont om stil og selvværd

For få år siden havde vi en del programmer der omhandlede stil og "how to dress". I dag kan du af og til være heldig og falde over et afsnit af "Gok's Fashion Fix" eller "Gok's Style Consultation". Af andre programmer der før har været kan vi nævne Trinny og Susannah, de britiske modeguruer, og herhjemme har vi vist haft et enkelt program, "modepatruljen"

Taget i betragtning af hvor mange mad-, danse- og talentprogrammer der er, så er det foruroligende lidt vi ser til det der optager 9/10 kvinder hver morgen: Hvad skal vi tage på, og hvad ser vi bedst ud i?

Tidens trends og egne ideer kan hurtigt manipulere med hvordan du bør klæde dig, og man kan finde sig selv stående foran en butik og tænke .. "Skulle jeg alligevel give mig i kast med skinny jeans?"

Bloggeren fra Young, Fat & Fabulous har udtalt, at hun faktisk bevidst går direkte imod alle påbud om hvordan man skal klæde sig i forhold til størrelse. Hendes overbevisning er, make it work! 

Ikke desto mindre, så har vi fået fingrene i en ny bog af Sascha Dupont der hedder "ingen smalle steder". Bogen udkommer den 27 maj, og det er en opmærksomhedsstjæler pr. første øjekast. Vi snakker her om en lille lækker bog man kan have med i tasken, fantastisk brug af farver, grafiske elementer og "girly touches", som fx striberne der giver associationer til en dagbog man engang havde.


Bogen er skrevet i et humoristisk tonefald, og Sascha selv viser sig frem under påklædningens "Do's and dont's" .. Vidste du for eksempel, at bukser der er "slidte" får dine lår til at se større ud? .. Det kom som en overraskelse her, men på Saschas krop var det tydeligt at se forskellen.

Tips som dette er hvad du kan forvente at blive beriget med, ikke kun mht. bukser og bluser, men også BH'er, makeup, selvværd, accessories, sko osv. I blandt tips til påklædning finder du også emnet med de berømte kropsformer: æblet, pæren, timeglasset og firkanten. Hvor der på nettet hersker stor variation i what to do and what not to do hvis du er 'indsæt kropsform', får du i denne bog en forståelig og god oversigt over emnet.







Vi har fra forlagets side fået lov til at lave et interview med Sascha, og vi har sagt ja tak til muligheden for at stille hende nogle spørgsmål via mail. Vi tænkte dog at jer læsere, uden kendskab til bogen, skulle have mulighed for at stille spørgsmålene.

Altså, hvis du sidder og brænder inde med spørgsmål vedrørende bogen, Saschas egen stil, eller andet indenfor rammerne stil og selvværd, så smid en kommentar eller send en mail til skinnywithextra(a)gmail.com. Vi vil derefter kigge dem igennem og videresende til Sascha.

Bogen kan forudbestilles til 229,- hos g.dk

0 kommentarer:

Send en kommentar