onsdag den 19. maj 2010

Carmakoma tørklæde, Bella

Vi har allerede lært noget af Sascha Duponts bog når det kommer til shopping, i dag er det et tørklæde tip.

I bogen Ingen smalle steder bliver vi gjort opmærksomme på, at de fleste kvinder med kurver skal undgå at gå med små tørklæder der bindes stramt ved halsen, da dette kan få os til at fremstå større end vi egentlig er. I stedet for små tørklæder skal vi gå efter de lidt længere der kan hænge i en diagonal linie som både slanker og gør os højere.


Et tørklæde bør dog aldrig gå længere end til hoftebenet, og heller ikke bindes i nærheden af dit problemområde. S. 102 i bogen

I bogen viser Sascha sig selv frem med tørklæde eksemplet, og det tørklæde hun benytter er enten utrolig meget lig det fra Carmakoma, ellers ER det fra Carmakoma. Vi formoder at det med høj sandsynlighed er det fra Carmakoma, da der i bogen også findes interview med Angelica Weiss og Heidie Lykke som står bag mærket.

Heldigt for os er netop dette tørklæde på tilbud til 125,- hos Carmakoma
Dette efterårs must-have-item er carmakomas nye tube tørklæde. Kan vikles rundt om halsen som et almindeligt tørklæde, eller lad det hænge draperende rundt om halsen. En tredje mulighed er at sætte tørklædet over hovedet som ses på billedet.

Stylingtips: Tørklædet kan styles til alt og giver dig et sofistikeret look. Brug det både indendørs, udendørs og til hverdag og fest.
Tørklædet kan også bruges som en ponche til at tage over armene hvis man føler sig lidt bar. Den cirkelformet konstruktion giver dig uendelige mulgiheder for at lege med tørklædet.


Køb 'Bella'

0 kommentarer:

Send en kommentar