mandag den 14. marts 2011

H&M lancerer plus size kollektion

Det har taget H&M (alt for) lang tid at erkende, at der er et segment de har helt og aldeles overset - nemlig os kurvede kvinder! 
En sky af negativitet har svævet over H&M, i og med at de ikke havde planer om at lancere en plus size kollektion, når nu de f.eks. var så hurtige til at opdage hele mama segmentet. Men nu, kære læsere, er det rent faktisk muligt at shoppe tøj op til en størrelse 54 på HM.com med "H&M Inclusive". I følge dem selv med dette statement "Where there's room for all sizes".

Det bliver en ny og spændende tid for H&M, og vi vil glæde os til at følgende den rivende udvikling vi er sikre på vil finde sted - for hvordan vil to ting som H&M og plus size tøj IKKE kunne gå godt i spænd?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Photobucket

Det må være en af de ting hvor man siger, bedre sent end aldrig. Og hvad siger i til kollektionen? At dømme ud fra det faktum at dette bare er første udkast, så vil vi se RIGTIG meget frem til at se, hvad fremtiden bringer. For at se kollektionen, klik her.

2 kommentarer:

Sandy sagde ...

Desværre kan vi så se nu hvor netshoppen er opdateret, at selv BiB sektionen er væk - og ikke en eneste af deres nyheder er over str 46 :/

Fashionista sagde ...

Så vidt som vi kan se, kan meget af deres tøj fås op til en størrelse 46, så helt væk er det ikke. Men vi må selvfølgelig håbe at de udvider størrelserne, så den ikke bare stopper ved 46 :)

Send en kommentar