mandag den 29. marts 2010

Asos, nu med plus size kollektion



Curve

Så skete det endelig at Asos fik deres egen plus size kollektion, 'Curve', med størrelser fra 20-26. (Op til en Europæisk str. 56)
Det har været et længe ventet skridt for mange, og man kan undres over hvorfor det kommer så sent, i forhold til de både har tøj for gravide, lave, og høje.
Indtil videre er delene meget basic, og udvalget er ikke så stort. Der er dog nogle enkelte pieces der er super fede, og dem viser vi nedenstående.
Kollektion er helt sikkert værd at holde øje med, for vi taler vist ikke over os når vi siger, at alt andet på Asos plejer at være ganske vellykket.

asos

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har købt et par ting på Asos og synes det er super fedt og på tide, at de har fået store størrelser. Desværre er udvalget ikke så stort og det irriterer mig lidt at de bruger modeller, der ikke kan passe tøjet, det er simpelthen for stort til dem, så det er svært at se, hvordan tøjet egentlig skal sidde...

Fashionista sagde ...

Vi giver dig helt ret! Det er generelt et problem for mange af disse high street brands (fx H&M), at de ikke bruger modeller af korrekt størrelse til at fremvise deres kollektioner. Vi må håbe det bliver bedre efterhånden som det bliver mere accepteret at være plus size.

KH
FFF

Send en kommentar