torsdag den 16. juli 2009

Sommerkjoler fra Faith 21




Det er ikke nogen hemmelighed at vi elsker det amerikanske mærke Forever 21, og deres plus size kollektion "Faith 21". Forever 21 har en evne til at designe super flot tøj i snit som er guld værd for os med kurver. Og derudover er det virkelig billigt! Vi har ikke selv erfaring med tøjet, dets kvalitet og selve leveringen derfra, er der nogle af jer der har det? Man skal være opmærksom på at der muligvis vil pålægges moms og told når tøjet ankommer til Danmark.


I dag har vi kigget på nyankomne sommerkjoler og nederdele fra Faith 21 kollektionen, og der er nogle skønne nogle imellem som ville gøre sig godt til alle sommerens fester.









Alle fås i str. Xl-2X.
Lidt research har dog resulteret i at vi har fundet denne size chart for Faith 21, som ærlig talt er lidt skuffende.


Der er meget debat i den amerikanske plus-size blog verden om at de dårligt kan tillade sig at kalde Faith 21 for en plus size kollektion, eftersom deres største størrelse, 2x svarer til en dansk str. 46. Og det kan vi da egentlig kun give dem ret i, det er da skuffende at man vælger at kalde en kollektion for plus-size og så lader den største størrelse være str. 46. Der sidder nok mange større kvinder derude som er pænt skuffede. Det er især ærgeligt når det ser ud til de har fundet det rette snit, og nogle fede designs til de kurvede kvinder, og så vælger at gøre som de gør...
Hvad siger i?

0 kommentarer:

Send en kommentar