lørdag den 4. juli 2009

Sensational sets - lingeri


Det er ikke os allesammen der kan shoppe undertøj i H&M og få de fine sæt til næsten ingen penge. Men hvor skal vi så shoppe henne? I de fleste større byer findes efterhånden lingeributikker hvor de fører mærker der henvender sig til os der er lidt fyldigere foroven, men ofte er de også lidt pebrede i prisen og udvalget er ikke altid så stort.
Et godt tip er at søge mod de engelske online butikker, eller endnu bedre deres rigtige butikker hvis du alligevel skal derover. En af de rigtig flotte og store sider, som har specialiseret sig i tøj og lingeri til curvy women er Bravissimo. De fører lingeri og beachwear fra skålstørrelse D-K. Bravissimo har gjort det muligt for os at vælge den bh vi kan lide, frem for hvilken vi kan passe og har råd til.


På billedet ses et lille udpluk fra Bravissimos Sensational sets.
9. Retro Basic Bra by Freya til £25,50, fra UK size 28D - 38E og 36G. (222 kr)


Når du skal finde omkredsen kan du tage udgangspunkt i at:
UK 28 = EU 60
UK 30 = EU 65
UK 32 = EU 70
UK 34 = EU 75
UK 36 = EU 80
UK 38 = EU 85


Bravissimo har næsten altid en form for udsalg, der kan du være heldig at finde nedsat lingeri i lige din størrelse, det kan du finde her.

2 kommentarer:

Nadia sagde ...

Webshops som handler bh'er til os med en stor barm er heldigvis begyndt at dukke op på nettet, om end jeg ikke kunne finde en pæn bikini da jeg skulle bruge en på disse.

Bravissimo er god. Der er også Figleaves.co.uk og brastop.com.

Undertøj og lingeri sagde ...

Det er rigtig meget undertøj og lingeri at finde - her også i de store størrelser

Send en kommentar